Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2008

όλα καλα................

Ναι...ναι! Όλα καλά...κατάφερα μετά από πολύ καιρό και είδα δυο ταινιούλες παιδικές. Το wall-e και το kung fu panda. Το πρώτο πολύ ευφάνταστο, φουτουριστικό και ιδιαίτερα πρωτότυπο, το δε δεύτερο όμορφο...απλά όμορφο αν και κλασικότατη συνταγή.

Ένιωσα όμορφα, αλλά το σηματικότερο είναι πως συγκεντρώθηκα. Τώρα τελευταία δύσκολα συγκεντρώνομαι για να παρακολουθήσω ταινία. Πολύ dirt έχει μαζευτεί στο μυαλό μου. Κάτι δευτερόλεπτα που καταφέρνω να 'ξεσκονίσω' τα ράφια του μυαλού μου, κύματα ευφορίας με τη μορφή ελαφρών μουδιασμάτων 'τρέχουν' στο κορμί μου...κι όλα καλά...όλα καλά έστω για λίγο!

Η δυο πασμίνες μου, η κρεμ και η πράσινη με κράτησαν ζεστή όλη την εβδομάδα που ελαφρά ο αέρας πάγωνε προχωρώντας προς το χειμώνα.

Το βορεινό παγωμένο κομμάτι του σπιτιού που επιβαρύνεται από τις τρύπες των εξαερισμών, τώρα απέκτησε 'κουρτίνα' θερμότητας που ισσορροπεί τη θερμοκρασία σε όλο το σπίτι και την κρατά σταθερή.

Άρα...αν τα κύματα ευφορίας που κυλούν στο κορμί μου γίνουν συχνότερα και η 'κουρτίνα' θερμότητας συνεχίζει να λειτουργεί καλά και τις πιο κρύες νύχτες που αναμένονται, να ελπίζω...να ελπίζω πως είμαι σε καλό δρόμο!

Βιντεάκια από συναυλίες στο μέγαρο, κάποια ενημέρωση ειδήσεων από ηλεκτρονική εφημερίδα, αέναη προσπάθεια να γίνω καλή, όσο καλύτερη μπορώ στον πιο σημαντικό μου ρόλο, ήταν κάποια από τα πράγματα που ασχολήθηκα τις τελευταίες ώρες. Όχι πολλά αλλά όχι κι ανύπαρκτα όπως νόμιζα.............................