Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Άνοιξη ξανά


Και μόνο που έφτιαξε ο καιρός εγώ είμαι ευτυχισμένη. Μπήκε η άνοιξη πριν λίγες μέρες, από την ανοιχτή μπαλκονόπορτά μου, ταρακούνησε την κουρτίνα φέρνοντας ένα υπέροχο αεράκι, ουδέτερο και απαλό. Δεν είχα πρόβλημα μέχρι να βραδιάσει να μείνω εκεί και να πίνω τον καφέ μου βλέποντας την κουρτίνα να ανεμίζει χωρίς εγώ να κρυώνω. Δεν ξέρω αν η πρώτη μέρα της άνοιξης είναι στις 18 ή στις 21 του Μάρτη, ξέρω πως έβαλα σχεδόν καλοκαιρινά, πήγα για μπύρες κάποιο από τα προηγούμενα βραδάκια και φλερτάρω έντονα τη θάλασσα για τις επόμενες μέρες αν οι θερμοκρασίες παραμείνουν στα ίδια επίπεδα.
Χτες λίγο πριν το σούρουπο βγήκα για κάτι ψώνια με το Νενάκι μου και λίγο πριν μπω στην πόρτα του μαγαζιού σκεφτόμουν, να πάω για τα ψώνια τώρα? ή να την κάνω όσο κρατάει η γλύκα του απογεύματος για έναν περίπατο? επικράτησε η λογική και συνέχισα αυτό που έπρεπε να κάνω γιατί από εδώ και πέρα η ζέστη θα είναι η ίδια και καλύτερη, οι βραδιές γλυκιές, η μανία να ξεχυθούμε έξω και να ζήσουμε όλο και εντονότερη. Από εδώ και πέρα θα φωνάζει ο ήλιος κάθε έναν από μας προσωπικά και άντε να του αντισταθείς.
Στο σπίτι λίγο λίγο προσπαθώ να αποτινάξω τα σημάδια του χειμώνα, κουραστικό λίγο αλλά και αναζωογονητικό συνάμα, στη δουλειά καινούρια πράγματα και ενδιαφεροντα και μπροστά μας ένα διήμερο που θα μας ξεκουράσει, ελπίζω να μας ξαφνιάσει ευχάριστα, ένα διήμερο που έχει ιδιάιτερη σημασία γιατί γιορτάζει η Γκέλυ μου. To soundtrack του μυαλού μου και της διάθεσής μου είναι το τραγουδάκι στο video clip παρακάτω, αγαπημένοι Travis, πανέμορφο sing



...but if you sing, sing sing sing sing sing, for the love you bring won't mean a thing, unless you sing sing sing sing