Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2008

sexy μελομακάρονα

Μου αρέσει το sex and the city. Τρώνε συνεχώς έξω σε όμορφα restaurants οι τέσσερις φιλεναδούλες κι έτσι λένε τα νέα τους μεταξύ κοκτέϊλ και κύριου πιάτου! Η Κάρι φοράει τέλεια ρούχα και ζει ρομαντικές στιγμές στο λιτό διαμέρισμά της. Το βράδυ πάντα καταθέτει τις ανησυχίες της και τα ερωτήματα στο apple laptop της.

Τέσπα...η Κάρι έχει δημιουργήσει μιμητές του ρόλου της. Πάμπολες κυρατσούλες που το βράδυ αργά, μετά από ένα ντους και δυο κεριά αρωματικά δίπλα τους, πίνοντας αργά το καλμαριστικό τους ρόφημα (από τσάϊ βουνού ως βαλεριάνα), γράφουν μαλακιούλες δίνοντας έμφαση και γκλαμουριά στην λίιιιιιγο μίζερη ζωούλα τους.

Καλη ώρα σαν εμένα τώρα. Χααααχαχαχαχαχαχα!!!!!

Λοιπόν....θέλω οπωσδήποτε να δω την παράσταση 'το θαύμα της Αν Σάλιβαν'. Και η μεγάλη μου θέλει να δει την ανταλλαγή. Άντε μπας και ξεκολήσω από το σπίτι, μπας και φτιαχτώ λιγουλάκι, μπας και εμπνευστώ να δω τη ζωή ωραία, με τον μοναδικά δικό μου χαζό τρόπο που βλέπω καμιά φορά τα πράγματα....χεχεχεχε!!!!

Ξημερώνει πέντε δεκέμβρη....κι εγώ η αρχικρυουλιάρα μέχρι πριν, αέριζα το σπίτι, βγήκα λίγο στο μπαλκόνι κι ένιωσα μια ήρεμη και ζεστή για την εποχή νύχτα και το κυριότερο;;;;;
Είμαι όλη μέρα λεπτά ντυμένη και χωρίς θέρμανση!
Συνήθως τέτοια εποχή με τις ανάλογες θερμοκρασίες, έτρωγα το νάμπακο για να ζεσταθώ, φόραγα τρεις σειρές ρούχα και είχα αναμένα τρία με τέσσερα είδη θέρμανσης. Καλοριφέρ, air conditions σε κάποιες φάσεις, λίγο τζάκι (ζημιά έκανε δαύτο παρά καλό) και μια kerosun για βοήθεια.

Άντε να με δω αύριο αν θα κατεφέρω να πάρω κάτι κουρτινούλες και να ανεβάσω τα στολίδια από την αποθήκη. Όσο για σήμερα, έκανα μια πρόοδο. Έφαγα το πρώτο μου μελομακάρονο. Μετά ακολούθησαν πολλά βέβαια, αλλά εκείνο το πρώτο ήταν που έκανε τη διαφορά....περαστικά μου!!!!